LUKOTON JA STANLEY SECURITY SOLMIVAT KUMPPANUUSSOPIMUKSEN

Kumppanuus pitkään turvallisuuspalveluita ja -laitteita toimittaneen kansainvälisen huipputoimijan ja kotimaan markkinajohtajan kanssa antaa liiketoimintamme kasvulle uuden kulmakertoimen. Myös Stanleyn kannalta kumppanuus on toimiva järjestely, sillä yhdessä pystymme tarjoamaan ketteriä, täysin uudenlaisia ja aiempaa kustannustehokkaampia ratkaisuja vaativiin asiakkaiden tarpeisiin.

 

Meille pienikokoisena kasvuyrityksenä tämä on kerrassaan mainio juttu ja antaa myös uskoa siihen, että alkuvaiheen kovatahtisen kehitystyön jälkeen näillä valmiilla mobiiliavaus -tuotteillamme on aitoa kysyntää ja selvää imua useillakin eri liiketoiminta-alueilla.

share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email