STANLEY SECURITY EUROPE JA LUKOTON SYVENTÄVÄT YHTEISTYÖTÄÄN

STANLEY Security Europe ja Lukoton syventävät 2016 solmittua kumppanuussopimusta. STANLEY–Lukoton -tuotteet mahdollistavat entistä monipuolisemmat ja kustannustehokkaammat kulunhallintaan liittyvät asiakassovellukset. Syvennetty yhteistyö tarjoaa Lukottomalle avaimet kansainväliseen kasvuun sekä laajamittaiseen tuotekehitykseen. Lukottoman teknologia tullaan integroimaan saumattomasti osaksi STANLEY -palveluvalikoimaa.

Olemme erittäin iloisia yhteistyön syvenemisestä. STANLEY:n kansainvälinen toiminta sekä turvallisuusalan pitkä kokemus antavat meille korvaamatonta selkänojaa ja tukea. 

Lukottoman kustannustehokkaan teknologian ansioista perinteinen avain tai avainkortti voidaan korvata mobiiliavamisella. Järjestelmä soveltuu erilaisiin käyttökohteisiin, kuten hotellit, toimistot, liikekiinteistöt, etäkohteet sekä vaikkapa yhteiskäyttötilat. Kehittämämme ratkaisu ei vaadi vanhan mekaanisen lukon vaihtoa eikä oveen tarvitse lisätä kaapelointia tai kallista sähkölukkoa. Tämä mahdollistaa asiakkaille uudenlaisia tapoja tehdä kulunhallintaa myös siellä, missä sen toteuttaminen on tavallisesti ollut teknisesti haastavaa tai liian kallista.

Uuden ratkaisun myynti on alkanut reippaasti. Tilauksia on jo nyt noin 10.000 lukon edestä ja asennettuna useita satoja lukkoja.


share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email