Lukoton ratkaisut

Lukottoman edulliset, tietoturvalliset ja luotettavat älypuhelimeen perustuvat avainratkaisut soveltuvat hyvin erilaisiin käyttökohteisiin. Mikäli sinun sovellustasi ei ole tässä listattu, ota yhteyttä. Selvitetään yhdessä, soveltuuko Lukoton myös sinun sovellukseesi

112OVI tuote antaa pelastuslaitoksen ja ensihoidon henkilöille pääsyn kiinteistön alaovesta kaikkina vuorokaudenaikoina. Akuuteissa hätätilanteissa jokainen hetki on kallis. Eihän kiinteistönne alaovi ole pelastustoimen este tai hidaste?

care-3031259_1920

Kotihoidon avainhallinta

Lukoton mobiiliavain sopii erittäin hyvin kotihoidon tarpeisiin. Lukkoa ei tarvitse useinkaan vaihtaa ja vanhat avaimetkin säilyvät. Hoitohenkilökunta pääsee yllättävissäkin tilanteissa nopeasti asukkaan luo – ilman aikaavievää oikeiden avainten hakua.

Portti - Lahti

Portit ja puomit

Ajoporttien ja puomien avaaminen vaatii usein ajoneuvosta nousemisen ja kulkutunnisteen näyttämisen lukijalle. Lukoton mobiiliavaimella voit avata portin ajoneuvon sisältä – usein edes sivuikkunaa ei tarvitse avata. Kätevää – eikö totta…

Lukoton tarjoaa erilaisia VingCard hotellilukituksen modernisointivaihtoehtoja ja koko hotellin lukituksen uusimista yhdessä Stanley Securityn kanssa.