Historiaa

Lukoton Experience Oy on perustettu vuonna 2014. Toiminnan alusta alkaen tavoitteenamme on ollut tarjota moderneja kulunhallintaratkaisuja, jotka perustuvat älypuhelimen käyttämiseen avaimena. 112OVI hätäsisäänkäynti on ensimmäinen Lukoton tuote. Sen jälkeen on kehitetty ratkaisuja mm. portteihin ja puomeihin, kerrostalojen teknisiin tiloihin, kotihoitoon ja toimistojen kulunvalvontaan sekä hotellilukkojen modernisointiin.

Toimimme vahvasti verkostoituneena. Pääosan kehitystyöstä tekevät kokeneet alihankkijamme. Tuotanto tapahtuu Suomessa, Lohjalla. Asennuksista vastaavat asennuskumppanimme.

Vuodesta 2016 alkaen olemme toimineet tiiviissä yhteistyössä Stanley Securityn kanssa. Stanley Security myy a markkinoi Lukottoman teknologiaan perustuvia hotellituotteiden modernisointiratkaisuja sekä älypuhelinpohjaisia kulunhallintaratkaisuja omille asiakkailleen.

Lukoton -tiimi

Hannu Katajamäki

toimitusjohtaja

Hannu on toiminut kansainvälisten yritysten johtotehtåvissä ja siirtyi neljä vuotta sitten Lukottoman peräsimeen. Hannu vastaa Lukottoman myynnistä ja markkinoinnista sekä alihankkijasuhteistä

Jarkko Juntunen

Teknologiajohtaja

Jarkolla on pitkä kokemus ohjelmistokehityksestä eri yrityksissä. Jarkko on varsinaninen Salesforce-velho. Kaikki on mahdollista Salesforcella, jos Jarkolta kysytään. Jarkko vastaa Lukottoman teknologian ja tuotteiden kehittämisestä.  

OTA YHTEYTTÄ

info@lukoton.com

Lukoton Experience Oy

Kumpulantie 13B

00520 Helsinki